Новости

 • Упис у први разред 2021.

  Упис у први разред 2021.

  Први круг уписа ученика у први разред вршиће се непосредно у школи у понедељак и уторак 12. и 13. јула 2021. у времену од 8 до 15 сати. Упис је у главној згради у улици Николе Тесле 78 у учионици број 4 – трогодишња и учионици број 5 четворогодишња занимања.Прочитај још »
 • Матурска свечаност 2021.

  Матурска свечаност 2021.

  Последњег наставног дана, 22. јуна 2021. године, у Спортској хали у Жабљу, уприличена је матурска свечаност којој су присуствовали директор школе Миодраг Јањош, одељенске старешине матурских одељења, професори, матуранти и гости. Током пригодног програма представљени су ученици који су успешно завршили своје школовање у нашој школи. Матуранти који су се истакли својим знањем током читавог … Матурска свечаност 2021. Read More »Прочитај још »
 • Васкршњи празници – по јулијанском календару

  Васкршњи празници – по јулијанском календару

  Свим верницима православне вероисповести, који Васкрс прослављају по јулијанском календару, желимо срећне празнике! Повратак у школске клупе је у среду 05.05.2021. године.Прочитај још »
 • Национална платформа “ЧУВАМ ТЕ”

  Национална платформа “ЧУВАМ ТЕ”

  Национална платформа “Чувам те” за превенцију и заштиту од насиља у школама у Републици Србији, садржи сегменте који се односе на информисање и едукацију: информације о облицима насиља, препознавању и поступању у случајевима насиља, злостављања и занемаривања у складу са званичним процедурама надлежних ресора. На платформи ће се континуирано објављивати едукативни материјали из области превенције … Национална платформа “ЧУВАМ ТЕ” Read More »Прочитај још »
 • ПОВРАТАК У ШКОЛСКЕ КЛУПЕ

  ПОВРАТАК У ШКОЛСКЕ КЛУПЕ

  У складу са дописом Министарства просвете и технолошког развоја од 13. 04. 2021. године, од понедељка 19. 04. 2021. ученици средњих школа поново ће наставу похађати по комбинованом моделу. Одељења су подељена у групе, једна група је на непосредној настави у школи, а друга на онлајн настави. Групе се смењују на недељном нивоу. Часови трају … ПОВРАТАК У ШКОЛСКЕ КЛУПЕ Read More »Прочитај још »
 • ШКОЛСКИ РАСПУСТ – верски и државни празник

  ШКОЛСКИ РАСПУСТ – верски и државни празник

  У складу са Правилником о изменама Правилника о календару образовно-васпитног рада средњих школа за школску 2020/2021. годину, који је објављен у “Службеном гласнику Републике Србије – Просветном гласнику” број 110-00-305/2/2020-03, школски распуст почиње у петак 30. априла, а завршава се у уторак, 4. маја 2021. године.Прочитај још »
 • Васкршњи празници по грегоријанском календару

  Васкршњи празници по грегоријанском календару

  Према важећем календару, од 02. до 05. априла 2021. су нерадни дани, односно ученички распуст. СВИМА КОЈИ ВАСКРС СЛАВЕ ПО ГРЕГОРИЈАНСКОМ КАЛЕНДАРУ ЖЕЛИМО СРЕЋНЕ ПРАЗНИКЕ!    Прочитај још »
 • Провере знања у школи

  Провере знања у школи

  У складу са препоруком Кризног штаба, у периоду док траје настава на даљину, дата је сагласност да ученици у мањим групама (највише до 15 ученика), у договору са наставницима могу доћи у школу ради проверавања знања, усменим или писаним путем, у складу са правилницима о оцењивању и прописаним епидемиолошким мерама. Овај вид наставе биће организован … Провере знања у школи Read More »Прочитај још »
 • Гостовање на радију

  Гостовање на радију

  Директор наше школе, Миодраг Јањош, је данас гостовао на радио станици “Наш радио” у Жабљу, где је говорио о образовању са акцентом на упис у школску 2021/2022. годину.Прочитај још »
 • ОБАВЕШТЕЊЕ

  ОБАВЕШТЕЊЕ

  Средње школе настављају укупан образовно-васпитни рад на даљину до даљег.Прочитај још »
 • ОБАВЕШТЕЊЕ

  ОБАВЕШТЕЊЕ

  У складу са препорукама Кризног штаба са седнице одржане 12. марта 2021. године, донета је одлука да све средње школе у Републици Србији, и у периоду од 15. до 19. марта 2021. године, настављају са остваривањем наставе на даљину.Прочитај још »
 • ОБАВЕШТЕЊЕ

  ОБАВЕШТЕЊЕ

  У складу са препорукама Кризног штаба са седнице одржане 5. марта 2021. године, донета је одлука да све средње школе у Републици Србији, у седмици од 8. до 12. марта 2021. године остварују наставу на даљину. У континуитету ће се пратити епидемиолошка ситуација, на основу чега ће бити донета одлука на организацији рада школа у … ОБАВЕШТЕЊЕ Read More »Прочитај још »
 • ОБАВЕШТЕЊЕ

  ОБАВЕШТЕЊЕ

  По Правилнику о школском календару за средње школе са седиштем на територији АПВ за школску 2020/2021. годину понедељак, 15. 02. 2021. и уторак, 16. 02. 2021. године су нерадни и ненаставни дани. Срећан вам предстојећи празник Сретење – Дан државности. Директор школе, Миодраг ЈањошПрочитај још »
 • ПРОСЛАВА ШКОЛСКЕ СЛАВЕ – СВЕТОГ САВЕ

  ПРОСЛАВА ШКОЛСКЕ СЛАВЕ – СВЕТОГ САВЕ

  Прослава школске славе, Светог Саве, била је уприличена у складу са епидемиолошким препорукама. Прослави су присуствовали директор, кум школе, представници ученика и стручних актива, као и парохијски свештеници.Прочитај још »
 • ПОЧЕТАК ДРУГОГ ПОЛУГОДИШТА

  ПОЧЕТАК ДРУГОГ ПОЛУГОДИШТА

  Друго полугодиште почиње у понедељак 18. јануара 2021. године и одвијаће се по комбинованом моделу као до 27.11.2020. године. Одељења која су подељена у групе, у првој недељи долази група која је требала да иде на наставу од 30. 11. 2020.Прочитај још »
 • НАСТАВА НА ДАЉИНУ 30. 11. 2020.

  НАСТАВА НА ДАЉИНУ 30. 11. 2020.

  Одлуком Владе Републике Србије школа од 30.11.2011. године наставу изводи на даљину. Сви запослени и сви ученици имају право да користе све ресурсе информационо комуникационе технологије (ИКТ) у објектима наше школе (рачунарску опрему и рачунарску мрежу са приступом Интернету) уз придржавање важећих епидемиолошких мера.Прочитај још »
 • ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ 2020/2021. ГОДИНЕ

  ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ 2020/2021. ГОДИНЕ

  Школска година почиње 1. септембра 2020. и биће организована по комбинованом моделу (настава у школи и настава на даљину – online). Распоред часова и додатне информације у вези поласка у школу и плана за рад у септембру месецу сви ученици за које су се родитељи у анкети одлучили да наставу желе да похађају у школи … ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ 2020/2021. ГОДИНЕ Read More »Прочитај још »
 • ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ 2019.

  ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ 2019.

  НОВОГОДИШЊА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА Сада већ традиционална, Новогодишња хуманитарна акција, организована је и овог децембра. У првом делу акције ученици су прикупљали играчке, а школа је обезбедила слаткише за прављење новогодишњих пакетића за кориснике удружења „Алтруист“ из Жабља, које окупља децу са сметњама у развоју, као и за децу из Дневног боравка у оквиру Центра за … ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ 2019. Read More »Прочитај још »